Organikus, funkcionális élelmiszerek, italok

FIGYELEM!

Az alábbi termékek kizárólag a Perfectum Stúdióban vásárolhatók meg,

online nem rendelhetők - még!

itt találsz meg minket!

100% Organikus csokoládékrémek

400g - 1400.- Forint

A Nuscobio csokoládékrémek alapanyagainak mindegyike ellenőrzött biogazdaságból származik, ahol a felelősségteljes, környezettudatos és fenntartható gazdálkodás szabályai szerint termesztették őket. A zamatos, gazdag ízű Nuscobio csokoládékrémek prémium gasztronómiai élményt jelentenek.

Prémium minőségű vitamin és fehérjeszelet

55g - 700.- Forint

Különlegessége a magas fehérjetartalom és a benne található vitaminok összetétele. Az 55 grammos szeletek 20 gramm fehérjét tartalmaznak.

Kalóriamentes funkcionális italok

500ml - 490.- Forint

Kalóriaszegény, zsírmentes, természetes gyümölcslé alapú! Tartósítószerek, mesterséges színezékek és aromák nélkül készül! 8 VITAMIN TELJES NAPI ADAGJÁT TARTALMAZZA!

Szénsavmentes, igazi kókusszal készült üdítőitalok

320ml - 400.- Forint

A fenséges, testes, gyümölcsös, kókuszízű Nata de Coco üdítőitalba apróra szeletelt, ízletes kókuszgél-darabokat is kevertek. Mesterséges színezékek, tartósítók nélkül készült. Non-GMO termék.

Prémium minőségű szénsavmentes üdítőitalok

Igazi Aloe Vera darabokkal készült üdítőitalok forrásvízzel vagy zöld teával! Az Aloe Vera a többek közt méregtelenítő, emésztés- és anyagcsere-javító, fertőtlenítő és regeneráló hatásáról is ismert, rengeteg vitamint és nyomelemet tartalmaz. Tartósítószer, színezék és hozzáadott cukor nélkül, kizárólag természetes összetevőkkel!

Please reload