A legújabb alakformáló őrület: InfraTrainer

January 7, 2017

Hétvégén a FitBalance-on jártunk, ahol megakadt a szemünk egy igen látványos kardio gépen. Tömött sorokban várták az érdeklődők, hogy kipróbálják ezt az infrafénnyel kombinált fekvő biciklit. Utánajártunk, mi is az az INFRATRAINER.

 

A kardio edzés elengedhetetlen, ha fogyni, karcsúsodni szeretnénk,  ezen túl az egészséges életmód fontos része, fokozza az állóképességet, energizál. Mégis sokan inkább elkerülnék, mert túl megerőltetőnek tartják, nem szeretnek futni, vagy épp nincs idejük hosszú edzésekre. Aki eddig így vélekedett, annak jó hírünk van: felfedeztünk egy olyan kardiogépet, amiben kényelmesen, fekve tekerhetjük a pedált, miközben olvadnak le rólunk a kalóriák. Az INFRATRAINER hatása abban rejlik, hogy edzés közben a ránk irányuló infrasugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik a zsírszöveteket és valósággal leolvasztják a zsírt és a méreganyagokat.

 

Ezek nagy része már az edzés alatt az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén távozik a szervezetből.

Talán ahhoz lehet ezt a legjobban hasonlítani, mintha egy infraszaunában végeznénk kardio edzést, vagyis a kettő pozitív hatása összeadódik. Ráadásként az ülésbe épített mágnesterápiás rendszer fokozza a vitalitást, így kevésbé fáradunk el az edzés alatt.

És a lényeg csak most jön: mint megtudtuk, egy 50 perces INFRATRAINER edzés közben 6-800 kilokalóriát éget el a szervezet, vagyis annyit, amennyit 13-17 kilométernyi intenzív futás alatt. Tehát az infrasugárzó körülbelül a duplájára gyorsítja a kalóriaégetést.

 

Tovább a StyleMagazin teljes cikkéhez, ahol megtudhatod, hogy milyen véleménnyel zárták a FitBalance-on történt  tesztelésüket>>

 

DÍJMENTES PRÓBAEDZÉS NÁLUNK, REGISZTRÁLJ BE TE IS >>

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Kiemelt hírek

Az InfraTrainer a TV2-ön, Több mint testőr

January 7, 2017

1/2
Please reload

Hírek
Please reload

Archívum
Please reload

Keresés kulcsszó alapján
Kövess minket
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 by Perfectum Infratrainer Stúdió

7621 Pécs, Rákóczi út 46.

Tel: + 36 70  2848 889

  • White Facebook Icon