Kiderült! Így sanyargarja magát Sarka Kata - Elárulta alakjának titkát

Azt mindig is gondoltuk, hogy Sarka Kata nem kis munkát fektet abba, hogy a teste formás és izmos legyen, de most végre kiderült, mivel tartja karban magát a kétgyermekes anyuka.

Hajdú Péter felesége bár két gyermek édesanyja, mégis, alakját, karcsúságát akár a diáklányok is megirigyelhetnék. Kata rengeteg időt és energiát szán arra, hogy megjelenése mindig kifogástalan legyen, hiszen azon túl, hogy anya és dolgozó nő, szeretne mindig vonzó és csinos maradni.

Nem véletlenül, hiszen azon túl, hogy a férjének is tetszeni akar, kiderült, hogy ő lesz a tavaszi FitBalance arca és ott egy kiló túlsúly sem lehet rajta.

Épp ezért Kata a hagyományos jóga edzéseket, kardiót és szaunát kiegészítette egy infratrainer nevezetű gépi edzéssel, amelynek lényege a következő: az edzeni kívánó kényelmesen, fekvő helyzetben elhelykedik a félig nyitott kapszulában, amelyben egy kerékpárhoz hasonló szerkezetet teker, közben pedig az izomzatnak, csontozatnak és nem mellékesen a súly leadásnak is kedvező infrafény világít.

Sarka Kata facebook oldalán osztotta meg rajongóival legújabb kedvencét, amelyet máris nagyon kedvel, hiszen egyszerre edz és méregtelenít a még kevesek által próbált gépben.

DÍJMENTES PRÓBAEDZÉS NÁLUNK, REGISZTRÁLJ BE TE IS >>

forrás: RC News

#SarkaKata #vélemények

Kiemelt hírek
Hírek