Arcfiatalítás vegyszerek vagy műtét nélkül? Lehetséges! Íme az ACCESS Energetikai Facelift kezelés!


Kozmikus Botox - Tartós Bioránctalanítás

Az ACCESS ENERGETIKAI FACELIFT egy csodálatos kezelés, ami visszafordítja az öregedés jeleit az arcon, és hasonló hatást érünk el a test többi részén is.

Lehetséges, hogy sokkal fiatalabbnak nézz ki és érezd is magad anélkül, hogy különböző anyagokat kellene injekciózni a testedbe, hogy akupunktúrás tűkkel szurkálnának, vagy más traumatikus “élményt” okozó eljárásoknak (gépi, műtéti) vetnéd alá testedet?

Az egyik leglátványosabb eljárás az Access Energetikai Facelift, amely az öregedés jeleit képes visszafordítani az arcon és hasonló hatással van az egész testre. Ha bizonyos ciklikussággal végezzük (15-20 alkalommal), maradandó hatást érünk el, de már 1-3 alkalom is látható változást eredményez.

Fantasztikus folyamat, mely feszesíti és visszafiatalítja az arcot (és a testet), és mindezt műtét, krémek, gépek segítsége nélkül teszi.

29-féle különböző energiával dolgozik, amelyek újjávarázsolják a testet.

Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki szeretné, hogy lelkének belső szépsége kint is ragyoghasson, avagy aki szeretné, hogy a tükörből fiatalabb és energikusabb énje nézzen vissza!

Bejelentkezés:

Eckert Péter Access Bars & Body kezelő 30-277-0701 info@ranctalanitas.eu

www.hazimasszor.hu


Kiemelt hírek
Hírek
Archívum
Keresés kulcsszó alapján
No tags yet.
Kövess minket
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 by Perfectum Infratrainer Stúdió

7621 Pécs, Rákóczi út 46.

Tel: + 36 50 135 3997

  • White Facebook Icon