Nagy átalakítás Rubint Rékával! Szuper visszajelzések!


Rubint Réka 6 hetes átalakító programja lassan a végéhez ér. Réka hetente többször is belerakta az edzesprogramokba az InfraTrainert, hiszen nem csak az alakformálásban, hanem a méregtelenítésnek köszönhetően, a narancsbőr elleni küzdelemben is fantasztikus eredményeket lehet elérni vele.

"Az InfraTrainer egy fantasztikus sporteszköz, hiszen az infraszaunák méregtelenítő hatását ötvözi a kardio edzéssel. Nagyon hamar látványos eredményt lehet elérni mind a fogyás területén, mind a cellulit problémákkal való küzdelemben. Éppen ezért építettem bele a Nagy Átalakítás program résztvevőinek az edzéstervébe"

https://www.facebook.com/rubintreka/posts/1527061133973118:0

A lányok elégedetten nyilatkoztak az edzés hatékonyságáról:

Az InfraTrainer egy csoda... 😍 A "nagy átalakítás" lányai, Rubint Réka javaslatára, az InfraTrainer edzést is bevezették a heti programjukba. Barbinak ismeretlen volt ez a fajta edzés, de egyre jobban imádja. „Már a második alkalommal látom magamon a változást és érzem. Biztos vagyok benne, hogy a program után is folytatni fogom. Szinte elrepül az az 50 perc tekerés, alig várom, hogy újra mehessek.”

Annamari a 17. kerületi My Fit Life-ba jár. „Azért is előnyös számomra ez a mozgásforma, mert pont azokra a területekre (comb/popsi) hat, ahol nekem formálódnom szükséges. Jól megizzaszt, úgy érzem levezetésnek is jó a többi edzés után. Olyan gyorsan elröppen az az 50 perc, hogy észre sem veszem.”

A Nagy Átalakításban résztvevő Mariann azért is szereti az InfraTrainer edzéseket, mert érzi a hatékonyságát, és növeli az állóképességét és a teherbírását is. "Felbecsülhetetlen érzés számomra, amikor 50 perc tekerés után, nem csupán méreganyagot veszítek, de olyan, mintha megszabadulnék a stressztől is. Minden edzés alkalmával versenyzek önmagammal, hogy minél több kalóriát tudjak elégetni. 1300-1400 kalória között szoktam teljesíteni, aminek nagyon örülök."

A Nagy Átalakítás programban Andi egyre jobban megszerette az InfraTrainer edzést. "Heti háromszor járok a budaörsi Nice Body Wellnessbe InfraTrainerre. Úgy érzem, hogy egyre jobb a teljesítményem, egyre több kalóriát égetek és sokkal jobban megy a tekerés. Kíméli a derekamat is, és nagyon jó kardio edzés számomra. Jól megizzaszt és amik nálam fő szempontok, nem emeli meg a pulzusszámomat sem annyira és vérnyomás ingadozásom sincs."

Marianna Fehér

március 31. ·

A 6.hét utolsó infra trainer tekerésén is túl vagyok!💞 Zsuzsa Kovács a zsír és narancsbőr "meggyilkolásának" mestere😂 volt végig a segítségem!!! Csodálatra méltó a hitelessége, nagyon-nagyon köszönök mindent! 😘 – – itt: Központi Infra Trainer Stúdió, Nyíregyháza

#zsírégetés #vélemények #infratrainer #RubintRéka

Kiemelt hírek
Hírek