Napégésre, rovarcsípésre, egyéb sérülésekre megoldás a TEXE FORTEX SPRAY®!

June 17, 2017

 

Kipróbáltuk, használjuk, működik! Vegyszerek és mellékhatások nélkül, csak organikus összetevőkkel!

 

A TEXE FORTEX SPRAY egy INTELLIGENS , széles spektrumú sejtregeneráló spray, extra gyors felszívódású összetevőkkel. Közel 50-féle erdélyi gyógynövény rügykivonatából előállított készítmény ezüst-, arany-, réz-, krómkolloiddal.

        

Regenerálódásra készteti az őssejteket, beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait. Rendkívül hatékonyan segíti a szerveink optimális sejtmintázatának visszarendeződését.

 

         A bőrfelületre fújva pillanatok alatt felszívódik és rögtön a megfelelő szervekre hat, kikerülve a tápcsatornát, valamint a szervhálózatot. Speciális, nano-technológiás molekula-szerkezetének köszönhetően akadály nélkül áthatol a sejtfalon és azonnal kifejti a hatását.

         A „felkínált”, bőséges hatóanyag palettáról a szervezet maga végzi el a kiválasztást, így gyors és látványos állapotjavulást tesz lehetővé. A hormontermelő rendszereket a megfelelő agyi területek stimulálásával információ-kibocsátásra készteti, így az emberi szervezet öngyógyító és fájdalomcsillapító mechanizmusaival együttműködésben fejti ki összetett hatását.

 

 

Főbb alkalmazási területek:

         Fájdalomcsillapítás, napégés, forrázás; fertőzések, gyulladások helyi kezelése; sérülések, balesetek, sportsérülések; bőrfelületi sérülések, horzsolások, csípések, szúrt, vágott, harapott, tépett sebek, zúzódások, ficamok, rándulások, marások ápolása; szemgyulladás, fülgyulladás, szájfertőzések, aranyér kezelése; kozmetikai alkalmazások: gyantázás után, gyulladt, pattanásos arcbőr; pelenkakiütés és egyéb kiütések; égési és fagyási sérülések; szemölcsök, herpesz,  ekcéma, pikkelysömör; Ízületi fájdalmak; állatgyógyászat.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Kiemelt hírek

Az InfraTrainer a TV2-ön, Több mint testőr

January 7, 2017

1/2
Please reload

Hírek
Please reload

Archívum
Please reload

Keresés kulcsszó alapján
Kövess minket
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 by Perfectum Infratrainer Stúdió

7621 Pécs, Rákóczi út 46.

Tel: + 36 70  2848 889

  • White Facebook Icon