Napégésre, rovarcsípésre, egyéb sérülésekre megoldás a TEXE FORTEX SPRAY®!


Kipróbáltuk, használjuk, működik! Vegyszerek és mellékhatások nélkül, csak organikus összetevőkkel!

A TEXE FORTEX SPRAY egy INTELLIGENS , széles spektrumú sejtregeneráló spray, extra gyors felszívódású összetevőkkel. Közel 50-féle erdélyi gyógynövény rügykivonatából előállított készítmény ezüst-, arany-, réz-, krómkolloiddal.

Regenerálódásra készteti az őssejteket, beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait. Rendkívül hatékonyan segíti a szerveink optimális sejtmintázatának visszarendeződését.

A bőrfelületre fújva pillanatok alatt felszívódik és rögtön a megfelelő szervekre hat, kikerülve a tápcsatornát, valamint a szervhálózatot. Speciális, nano-technológiás molekula-szerkezetének köszönhetően akadály nélkül áthatol a sejtfalon és azonnal kifejti a hatását.

A „felkínált”, bőséges hatóanyag palettáról a szervezet maga végzi el a kiválasztást, így gyors és látványos állapotjavulást tesz lehetővé. A hormontermelő rendszereket a megfelelő agyi területek stimulálásával információ-kibocsátásra készteti, így az emberi szervezet öngyógyító és fájdalomcsillapító mechanizmusaival együttműködésben fejti ki összetett hatását.

Főbb alkalmazási területek:

Fájdalomcsillapítás, napégés, forrázás; fertőzések, gyulladások helyi kezelése; sérülések, balesetek, sportsérülések; bőrfelületi sérülések, horzsolások, csípések, szúrt, vágott, harapott, tépett sebek, zúzódások, ficamok, rándulások, marások ápolása; szemgyulladás, fülgyulladás, szájfertőzések, aranyér kezelése; kozmetikai alkalmazások: gyantázás után, gyulladt, pattanásos arcbőr; pelenkakiütés és egyéb kiütések; égési és fagyási sérülések; szemölcsök, herpesz, ekcéma, pikkelysömör; Ízületi fájdalmak; állatgyógyászat.

#betegségek #egészség #immunrendszer #fájdalomcsillapítás #leégés #forrázás

Kiemelt hírek
Hírek