FISH PATÉ (Halpástétom) - A legegészségesebb "fogás"!

A Fish Paté (halpástétom)
A halpástétom egy kellemes ízű, a mindennapi étkezésünk természetes részét képező élelmiszer, amelyet napi szinten fogyaszthatunk. Minőségi alapanyagokból készül, benne különös gonddal összeválogatott növényi és állati eredetű többszörösen telítetlen (omega) zsírsavak vannak jelen. Bonyolult összetételének kidolgozása szigorúan tudományos alapokon, gondos válogatással történt. Összetevői önmagukban is jelentős kedvező hatással bírnak az emberi szervezetre, azonban együttesen, szinergiájukban hatásuk nem csupán összeadódik, hanem megsokszorozódik.
Fish Paté által kiváltott legkedvezőbb hatások:
javuló közérzet,
szellemi frissesség élénkülése,
bélműködés javulása,
fizikai állapot kedvező alakulása,
az érrendszer karbantartása
toxinok kivezetése a szervezetből
koleszterin és triglicerid szint javulása
májfunkciók javulása.
Nem tartalmaz színezéket, állományjavítót, tartósítószert, ízfokozót!
Összetevők:
Afrikai harcsa szeparátum
Szójaolaj
Tökmagolaj
Lenmagolaj
Szőlőmag olaj
Homoktövis olaj
Mákolaj
Máriatövis magolaj
Zsírtalanított szójaliszt
Áfonyagyökér liszt
Keserűuborka liszt
Pitypanggyökér liszt
Csicsókagumó liszt
Gyöngytyúk zúzahártya liszt
Dióolajjal impregnált szója texturátum
Agaricus Blazei gyógygomba liszt
Szarvasgomba liszt
Máriatövis rügy
Málna rügy
Szelídgesztenye rügy
Kopasz szilfa rügy
Nyírfa rügy
Magas kőris rügy
#élelmiszer #méregtelenítés #egészség #funkcionálisélelmiszer