TEXE OPTIMUM RawJam - A természet NYERS ereje


Vadon Gyöngye - TEXE Optimum RawJam

TEXE OPTIMUM RawJam - A TERMÉSZET NYERS EREJE

(Optimum(latin) = legjobb)

(RawJam(angol) = nyers lekvár)

Az erdélyi havasok méhészeteinek legjavával, erdőben, vadon termő bogyós gyümölcsökkel, gyógygombákkal és friss hajtásrügyek természetes életerejével!

Igazi életelixír, energetizál, segíti a koncentrációt, serkenti az agyműködést, táplálja az idegsejteket, javítja a közérzetet és a fizikai erőnlétet. Felgyorsítja a sejtek és szervek regenerációját, ezáltal fiatalító, megújító hatású. Erős sejtvédő, antioxidáns hatású. Támogatja az idegrendszer, izomrendszer, hormonrendszer, érrendszer működését és rugalmasságát, erősíti a csontrendszert, segíti és támogatja a hasnyálmirigy szabályozó működését. Összetevőinél fogva erős baktérium-, vírus-, gombaölő hatású.

Fogyasztási javaslat: Kezdd ezzel a napod! 1-2*1 teáskanállal (kb.1 havi adag)

Mézre vagy méhészeti termékre érzékenyeknek fogyasztása nem ajánlott. Allergént nem tartalmaz. Nem tartalmaz tartósítószert, hozzáadott cukrot, édesítőszert, aromát, mesterséges színezéket!

Az erdélyi havasok Európa legkülönlegesebb, legnagyobb még érintetlen eredeti természeti környezete. A "vadon szedett" a mai korban szinte elérhetetlen kategória, a termék összetevőinek jelentős része 1800 méterrel a tengerszint feletti gyűjtésből származik. Az ökológiailag tiszta termőhely, a klíma és a mikrokörnyezet egyedülálló bel tartalmat biztosít.

Az erdőben vadon termő növények évszázadok alatt a számukra legmegfelelőbb talaj- fény- és klimatikus viszonyok között szaporodtak el és ott váltak részévé az erdei ökoszisztémának, ahol számukra a körülmények a legkedvezőbbnek bizonyultak. A vadon szedett gyümölcsök biológiai értékét mesterséges termesztéssel lehetetlen elérni. A termék méhészeti és növényi összetevőinek zöme a Nyugati-Kárpátokban lett begyűjtve, az elérhető legmagasabb tengerszint feletti magasságon. A számunkra begyűjtést végző méhészet vándorméhészet jellegű, így Torockószentgyörgy, Kisbánya, és a Jára-völgye hegyei között gyűjtött fenyő-mézharmatméz és méhkenyér értéke nem csak a szennyezetlen környezetnek, de az 1200m tengerszint feletti magasságnak is köszönhető. Az erdei gyümölcsök a szamócától kezdve, a vörös áfonya-, homoktövis-, csipkebogyó-, kökény-, som-, feketebodza-, valamint a rügykivonatok is, amelyek a készítmény gemmoterápiás alkotói, ugyancsak ebből a térségből kerültek begyűjtésre. A fekete áfonyát a Nyugati-Kárpátok legszebb részéről, Pádis legmagasabb területéről, a „Mócok temploma” sziklás csúcs körzetéből szedettük (1.800m körül), hogy hatóanyagtartalma a lehető legmagasabb legyen.

A termék minősége szempontjából lényeges, hogy a vadon szedett növények, gyümölcsök minél magasabbról legyenek begyűjtve, mert ezen gyümölcsök beérése során a magasságból kifolyólag a nappali és éjszakai hőmérséklet között a növény egész vegetációs periódusában átlagosan 20C eltérés van. Mindez és az erősebb ultraibolya sugárzás elősegíti a flavonok akár ötszörös mennyiségét kialakítani ezen gyümölcsökben azon társaikkal szemben, amelyek átlagosan 6-800 méteren teremnek. A termékben található gyógygombák is erdei gyűjtésből származnak, nem használtunk gombafarmokon termesztett, növekedést fokozó mesterséges tápoldatokkal nevelt gombákat.

A terméket tudományos alapokon állítottuk össze, a 34 összetevő nem véletlen sorrendben, hanem megfelelő arányokban, keverési időben, hőmérsékleten és koncentrációban lett összekeverve, elősegítve a növények összetevőinek szinergikus hatását. [if !supportLineBreakNewLine] [endif]

Összetevők: %

Méhészeti termékek: 45%

Mézharmat méz (fenyőméz) 30,5

Echinacea (kasvirág) virágpor 5.5

Méhkenyér 6,0

Méhpempő 1,0

Apilarnil 1,0

Propolisz 1,0

Vadon termő gyümölcsök: 32%

Fekete áfonya gyümölcs egyben szárítva 5,0

Vörös áfonya koncentrátum 4,0

Fekete ribizli koncentrátum 4,0

Homoktövis koncentrátum 4,0

Csipkebogyó koncentrátum 4,0

Erdei szamóca koncentrátum 3,0

Kökény koncentrátum 3,0

Som gyümölcs koncentrátum 2,0

Fekete bodzabogyó koncentrátum 3,0

Rügykivonatok: 9,5%

Fenyő rügykivonat 4,5

Bazsalikom rügykivonat 0,5

Cardamom rügykivonat 0,5

Koriander rügykivonat 0,5

Menta rügykivonat 0,5

Szegfűszeg rügykivonat 0,5

Fekete jegenye rügykivonat 0,5

Nehézszagú gólyaorr rügykivonat 0,5

Szerecsendió rügykivonat 0,5

Csombor (borsikafű) rügykivonat 0,5

Kakukkfű rügykivonat 0,5

Gombák: 5,5%

Ganoderma gyógygomba liszt 3,0

Agaricus gyógygomba liszt 2,5

Egyéb: 8%

Gyömbérgumó liszt 1,0

Csipkebogyó olaj 0,5

Kökénymag olaj 0,5

Csicsókagumó liszt 3,5

Fahéj Őrlemény 0,5

Gingko Biloba kivonat 2,0

#élelmiszer #egészség #funkcionálisélelmiszer #prevenció #vitaminok #antioxidáns

Kiemelt hírek
Hírek