Elárulunk kilenc titkot az Infratrainerrel kapcsolatban, némelyiken meg fogsz lepődni!


Lassan egy éve folyamatosan gyűjtjük vendégeink tapasztalatait az Infratrainer edzésről.

Ha még nem volt részed benne, biztosan kialakult benned egy kép arról, hogy milyen lehet. Ha esetleg egy barátod Infratrainerezik és mesélt róla, ez a kép pontosabb lehet.

Íme néhány tény ezzel az edzésformával kapcsolatban. A hátrányait épp úgy meg fogjuk mutatni, mint az előnyeit!

  1. A hirdetésekkel még alig-alig sikerült bemutatni azt az élményt, amit az első edzés nyújt!

  2. Aki megfogadja a (szakértő) tanácsainkat edzés előtt, kifejezetten jó élménnyel lesz gazdagabb, hiszen kimondottan élvezhető edzésformáról van szó!

  3. Általában elmondható, hogy sokan azért halogatják a próbaedzést, mert úgy gondolják, hogy nem fogják bírni a meleget. Valóban nehezebb olyannak, aki nem szereti, de tapasztalat, hogy néhány alkalom után sokkal "meleg tűrőbb" lesz! Ez a következő ponttal magyarázható>

  4. Belső közvélemény kutatásunk alapján az elsődleges motiváció, amiért rendszeresen Infratrainereznek nálunk, az a jobb állóképesség!

  5. A centikben mérhető alakváltozásnak több vendégünk örül, mint a mérleg szerinti fogyásnak!

  6. A koplalásos "fogyókúráról" mindenkit lebeszélünk! Ha szoktál így fogyizni, akkor viszont az Infratrainert nem javasoljuk, mint mozgásformát! Miért? Mert nem fogod bírni az 50 perc tekerést melegben, a szervezeted pedig nem azt a reakciót adja, amit szeretnél.

  7. Néhány alkalom után olyanok is "elkezdenek" izzadni az edzés közben, akik amúgy nem szoktak. Ez azért van, mert az infrafény és a mágnesterápia együttes hatására beindul a nyirokrendszer. Ez pedig a szervezetedben mindenre pozitívan kihat!

  8. Rengeteg új vendég számol be arról az első alkalom után, hogy bár nehezen szánta rá magát, de végül örül, hogy eljött és kipróbálta!

  9. Végül egy meglepő tanulság a Perfectum Stúdió vendégeiről: azok, akik semmit sem sportolnak vagy edzenek, legalább olyan jól bírják, mint a rendszeresen sportolók. Sőt, volt, hogy látszólag jó kondiban lévő testépítő nem bírta végig az 50 percet, míg több gyermekes anyukák, akiknek ez az egyetlen mozgáslehetőségük, remekül bírják a terhelést. (Ezúton is gratulálunk minden anyukának, le a kalappal!)

Reméljük, hogy hasznos információkat találtál! Ha bármilyen további kérdésed lenne, ne habozz, keress minket!

Ha pedig végre rászánod magad, akkor családias, intim környezetben várunk, legyél része az élménynek Te is! Az első edzésed 2500.-Forintba fog kerülni, ha a végén azonnal bérletet váltasz, akkor az első alkalmad ingyenes!

Foglalj időpontot egyszerűen és kényelmesen az online naptárunkban!

Várunk szeretettel!

Perfectum Stúdió

#szauna #narancsbőr #infratrainer #állóképesség #alakformálás #fogyás #edzés

Kiemelt hírek
Hírek